Informatief website

Apple heeft wereldwijd meer dan 1 miljard iPhones verkocht, veel aan klanten die niet in de buurt van een Apple Store of een erkend reparatiecentrum van derden wonen.

Voor oplossingen hebben velen zich tot moeder-en-pop-winkels en onafhankelijke technici gewend die nu de handel domineren. Onderzoeksbureau IBISWorld schat dat de wereldwijde reparatiebedrijven voor mobiele telefoons ongeveer $ 4 miljard aan inkomsten per jaar genereren.

Veel van deze ondernemers doen goed werk. Sommigen niet. Ze gebruiken allemaal copycat-onderdelen omdat Apple, net als andere grote fabrikanten, geen originele onderdelen of reparatiehandleidingen levert aan anderen dan geautoriseerde servicepartners. detelefoonreparatiewinkel.nl doet dat niet! Zij gebruiken alleen top producten met garantie!

Grote bedrijven verdedigen deze regeling als de enige manier waarop ze kwaliteitsreparatiewerk kunnen garanderen en hackers weghouden van de eigen software die hun producten laat werken.

Voorstanders van consumenten zeggen echter dat hun doel is om te grote winsten uit reparaties te wringen. Onafhankelijke technici rekenen vaak minder aan dan de kosten van een fabrieksfix.

Uw telefoon repareren in Brabant op locatie: Breda, Goes, Bergen op Zoom of Roosendaal, dit is allemaal geen enkel probleem. Neem een kijkje op de website : detelefoonreparatiewinkel.nl

Deze voorgestelde maatregelen zouden van fabrikanten vereisen dat zij handleidingen, diagnostische hulpmiddelen en authentieke vervangingsonderdelen tegen eerlijke prijzen aan onafhankelijke technici en het grote publiek verstrekken.

Apple, fabrikant van zwaar materieel Caterpillar Inc en fabrikant van medische apparatuur Medtronic Plc hebben gelobbyd tegen de rekening van New York. In Nebraska stuurde Apple zijn staats- en lokale lobbychef Steve Kester naar de Republikeinse wetgever die de maatregel van die staat sponsorde.

“Apple vertelt me ​​dat dit een slechte zaak is omdat je een mekka voor hackers in Nebraska zult hebben,” zei senator Lydia Brasch over het bezoek van Kester in februari.

Apple heeft geen commentaar gegeven op de rekeningen, maar een handelsgroep waartoe het behoort, beweert dat de Nebraska-maatregel het bedrijf zou dwingen te onthullen hoe het gevoelige gegevens op de iPhone beveiligt.