Informatief website

Gezichtsmaskers, ook wel chirurgisch of procedureel masker genoemd, worden over het algemeen door zorgverleners tijdens hun werk gedragen om ze te beschermen tegen ziektekiemen en andere bacteriën door druppeltjes, sprays en andere vloeistoffen. Soms draagt ​​het grote publiek het ook, ze zijn er in verschillende soorten, afhankelijk van het gebruik. Hoe dan ook, ze hebben of min of meer hetzelfde drielaags ontwerp.

Het grootste deel van het masker bestaat uit een smeltgeblazen materiaal dat zich tussen de niet-geweven stof bevindt. Het fungeert als filter van het masker en voorkomt dat microben, ziektekiemen en andere bacteriën binnendringen of uitgaan. Zorg ervoor dat de bovenkant van het masker bij het dragen van je neus over je neus valt. U kunt het meestal zien, aangezien dit onderdeel dubbele steken heeft en een metalen draad bevat om het masker stevig op uw neusbrug te bevestigen.

Chirurgische maskers hebben ook plooien of vouwen zodat gebruikers het masker kunnen vergroten. Op die manier kunnen ze hun neus en mond voldoende bedekken. Trek voorzichtig aan het masker om het te verplaatsen. Ten slotte is er de oorlus, stropdas of een hoofdband, afhankelijk van het type masker dat u gebruikt. Hiermee kunt u het masker veilig dragen en voorkomen dat het van uw gezicht glijdt.

medisch-mondkapje.nl

https://dgmondmaskers.nl/