Informatief website

Wingman Montage is een nieuw opgerichte onderneming die dagelijks groeit. Als onafhankelijk glasbedrijf kunnen we een breed scala aan verschillende glas- en spiegelproducten aanbieden. Zou jij graag een glazen balustrade op maat willen?

Met behulp van de nieuwste computerondersteunde ontwerp technologie voor het produceren van op maat gemaakte kleur gecoate glazen panelen, douchewanden, keuken- en badkamer op maat ,glazen meubels en rek systemen. Wingman Montage verwelkomt zowel zakelijke als particuliere klanten en we bieden een uitgebreide deur-tot-deur bezorgservice in de regio Rotterdam.

Ons doel is om een ​​zo snelle en efficiënte service voor onze klanten te garanderen en 100% tevredenheid te garanderen door middel van hoogwaardige goederen, goede service en klantenservice. Wingman Montage geeft advies over wanneer bestellingen van klanten beschikbaar zullen zijn.Klanten worden op de hoogte gebracht wanneer hun goederen beschikbaar zijn voor afhaling of levering, met opgave van een telefoonnummer op het verkooppunt. Alle niet-voorraadbestellingen voor artikelen die speciaal moeten worden besteld, worden op de hoogte gebracht van de verwachte datum van ontvangst, Glass Zuid-holland aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verlies als gevolg van vertragingen in niet-voorraadartikelen die niet tijdig aankomen.

De bezorgkosten bestaan ​​uit een afstandsvergoeding en, indien van toepassing, een behandelingskosten die worden vermeld. Er wordt slechts één poging ondernomen om aan de klant op de afgesproken datum te leveren. Als de klant of zijn agent de levering niet kan afnemen, zijn er extra bezorgkosten voor verdere leveringspogingen.